ID1_31111-017.JPG
Vintage Chakki tafel - Mangohout - Naturel - 30x15cm
Een prachtige eyecatcher voor in je huis! Deze fraaie vintage Chakki tafels worden handgemaakt van duurzaam mangohout en daardoor is elke tafel uniek. Het kan dus goed zijn dat de tafel wat afwijkt...

EAN

8716527643263

€ 52,99
Prijs per Stk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Een prachtige eyecatcher voor in je huis! Deze fraaie vintage Chakki tafels worden handgemaakt van duurzaam mangohout en daardoor is elke tafel uniek. Het kan dus goed zijn dat de tafel wat afwijkt van de hier getoonde afbeelding.

Duurzaamheid
Met duurzaamheid in gedachten worden mangobomen pas gebruikt voor hun hout wanneer de boom geen vruchten meer draagt. Dankzij de snelle groeiperiode van de mangoboom en de relatief dikke stammen zijn ze uitermate geschikt voor het vervaardigen van meubels. De Chakki tafels worden oorspronkelijk in India gebruikt om graan in te bewerken en de hoge opstaande rand maakt ze zeer geschikt om decoraties op aan te brengen.

Unieke kenmerken:
• Handgemaakt
• Mangohout
• Duurzaamheid

Afmetingen: Ø30x15cm.

Haal de natuur in huis met Decorationlovers!
Bij Decorationlovers creëren we exclusieve woondecoraties met producten die de natuur ons biedt, zodat onze items altijd een natuurlijke en unieke sfeer geven aan elk interieur. De Decorationlovers producten zijn altijd trendy, duurzaam en enorm populair in de natural living en vintage interieur wereld, waarbij geen enkele van de natuurlijke middelen verspild wordt.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies