ID1_35235-017.JPG
Houten kruk - Teakhout - Naturel - 40x30x45cm
Deze teakhouten kruk heeft een fraaie natuurlijke uitstraling, waardoor je een landelijke sfeer creëert. Het krukje is o.a. geschikt om decoraties of potten met planten op te plaatsen. Het krukje...

EAN

8720006010101

€ 89,99
Prijs per Stk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Deze teakhouten kruk heeft een fraaie natuurlijke uitstraling, waardoor je een landelijke sfeer creëert. Het krukje is o.a. geschikt om decoraties of potten met planten op te plaatsen. Het krukje is niet geschikt om op te gaan zitten. Het teak wat gebruikt is voor deze kruk is op een duurzame manier verkregen en de kruk zelf is handgemaakt. Hierdoor is elk van deze krukken uniek en kan het product afwijken van de hier getoonde afbeelding. Wanneer het krukje buiten geplaatst wordt, zal het teak dankzij de natuurlijke werking een rustieke lichtgrijze kleur krijgen.

Unieke kenmerken:
• Handgemaakt
• Teak Hout
• Natuurlijk

Afmetingen ca.40x30x45cm.

Haal de natuur in huis met Decorationlovers!
Bij Decorationlovers creëren we exclusieve woondecoraties met producten die de natuur ons biedt, zodat onze items altijd een natuurlijke en unieke sfeer geven aan elk interieur. De Decorationlovers producten zijn altijd trendy, duurzaam en enorm populair in de natural living en vintage interieur wereld, waarbij geen enkele van de natuurlijke middelen verspild wordt.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies