ID1_37898-017.JPG
Decoratief teakhout standaard met glas - Naturel - 24x17x35cm
Verfraai je interieur met deze exclusieve teakhouten standaard met glas bol. Iedere standaard is met de hand vervaardigd van een natuurproduct en daardoor uniek. Hierdoor kan het product enigszins...

EAN

8720006477997

€ 74,99
Prijs per Stk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Verfraai je interieur met deze exclusieve teakhouten standaard met glas bol. Iedere standaard is met de hand vervaardigd van een natuurproduct en daardoor uniek. Hierdoor kan het product enigszins afwijken van de hier getoonde afbeelding. Wanneer de standaard buiten geplaatst wordt, zal het teak hout dankzij de natuurlijke werking een rustieke lichtgrijze kleur krijgen.
Het product is waterdicht maar uitsluitend geschikt voor waterplanten o.i.d. Het product kan niet worden gebruikt als vissenkom.

Unieke kenmerken:
• Hand vervaardigd
• Teakhout
• Natuurlijk

Afmetingen: ca. 24x17x35cm.

Haal de natuur in huis met Decorationlovers!
Bij Decorationlovers creëren we exclusieve woondecoraties met producten die de natuur ons biedt, zodat onze items altijd een natuurlijke en unieke sfeer geven aan elk interieur. De Decorationlovers producten zijn altijd trendy, duurzaam en enorm populair in de natural living en vintage interieur wereld, waarbij geen enkele van de natuurlijke middelen verspild wordt.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies